Paisje per Lustrimin e Thonjve IMETEC

7775

Imetec

Paisje per Lustrimin e Thonjve IMETEC

Paisje profesionale per te eleminuar cdo te mete ne thonjte tuaj.

Ben te mundur shkelqimin, lemimin, zbutjen dhe heqjen e manikyrit tek thonjte. 

Vecantia e ketij produkti eshte se procesi kryet ne nje kohe te shkurter dhe shkelqimi zgjat 2 jave.

Koka cilindrike me ngjyren gri sherben per zbutjen e thonjve, kokat e tjera me ngjyre te bardhe per shkelqimin, lemimin dhe heqjen e manikyrit.

Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Paisje per Lustrimin e Thonjve IMETEC

Paisje profesionale per te eleminuar cdo te mete ne thonjte tuaj.

Ben te mundur shkelqimin, lemimin, zbutjen dhe heqjen e manikyrit tek thonjte. 

Vecantia e ketij produkti eshte se procesi kryet ne nje kohe te shkurter dhe shkelqimi zgjat 2 jave.

Koka cilindrike me ngjyren gri sherben per zbutjen e thonjve, kokat e tjera me ngjyre te bardhe per shkelqimin, lemimin dhe heqjen e manikyrit.

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë