Nje set me mjetet bazike per kujdesin e thonjve

Seti permban: Prerese kutikulash metalike

Nje kuti me 500 tipsa , nga 50 per 10 madhesi 

Ngjitesi tipsave, shume cilesore per zgjatje te kohes qe tipsi qendron ne gisht

Prerese tipsash e madhe metalike me ngjyre te kuqe

Lime dhe bufer

Nje set per perdorim profesional dhe individual

Më shumë informacion

Nje set me mjetet bazike per kujdesin e thonjve

Seti permban: Prerese kutikulash metalike

Nje kuti me 500 tipsa , nga 50 per 10 madhesi 

Ngjitesi tipsave, shume cilesore per zgjatje te kohes qe tipsi qendron ne gisht

Prerese tipsash e madhe metalike me ngjyre te kuqe

Lime dhe bufer

Nje set per perdorim profesional dhe individual

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

17 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë