I Ri! E zhveshur përpara teje

E zhveshur përpara teje

31847

Sylvia Day

1 000 Lekë

Sylvia Day është një nga ato shkrimtare të cilat kanë bërë një sërë punësh të pazakonta, që nga punonjëse e argëtimit në park e deri te përkthyese nga rusishtja për llogari të Shërbimeve Sekrete të Ushtrisë Amerikane. 

Gidion Krosi hyri në jetën time si vetëtima në errësirën e natës: i bukur dhe i shkëlqyer, i ashpër dhe përvëlues. Unë u dhashë pas tij siç nuk isha dhënë kurrë në jetën time pas ndokujt apo diçkaje. Unë isha e dëshiruar për prekjet e tij siç është i droguari pas drogës, edhe pse e dija se ato do të më bënin më të dobët. Unë isha e dërrmuar dhe e rrënuar dhe ai i hapi me kaq lehtësi portat brenda meje...

Gidioni e dinte. Ai kishte demonët e vet. Dhe ne do të shndërroheshim në pasqyra që do të reflektonin plagët personale të njëri-tjetrit..., sikurse edhe dëshirat.

Prangat e dashurisë së tij më transformuan plotësisht, edhe ndërsa lutesha që pështjellimet e së shkuarës sonë të mos na ndanin nga njëri-tjetri.

Më shumë informacion

Gidion Krosi hyri në jetën time si vetëtima në errësirën e natës: i bukur dhe i shkëlqyer, i ashpër dhe përvëlues. Unë u dhashë pas tij siç nuk isha dhënë kurrë në jetën time pas ndokujt apo diçkaje. Unë isha e dëshiruar për prekjet e tij siç është i droguari pas drogës, edhe pse e dija se ato do të më bënin më të dobët. Unë isha e dërrmuar dhe e rrënuar dhe ai i hapi me kaq lehtësi portat brenda meje...

Gidioni e dinte. Ai kishte demonët e vet. Dhe ne do të shndërroheshim në pasqyra që do të reflektonin plagët personale të njëri-tjetrit..., sikurse edhe dëshirat.

Prangat e dashurisë së tij më transformuan plotësisht, edhe ndërsa lutesha që pështjellimet e së shkuarës sonë të mos na ndanin nga njëri-tjetri.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: