Fshirese Xhami Mercedes-Benz M-Class W164

13319

Fshirese xhami Mercedes-Benz M-Class W164 origjinale

Marka: Bosch

Modeli: 3397007093

Dimensione: 31.4 x 2.1 x 1.5 inches

Pastron ne menyre te persosu xhamin duke siguruar shikim te qarte dhe siguri.

Pastrojne xhamin plotesisht edhe ne mot me debore apo akull.

Pastrojne ne menyre uniforme

Material shume cilesore dhe rezistent.

Marka Bosch
Produkt Origjinal Produkt Origjinal
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Fshirese xhami Mercedes-Benz M-Class W164 origjinale

Marka: Bosch

Modeli: 3397007093

Dimensione: 31.4 x 2.1 x 1.5 inches

Pastron ne menyre te persosu xhamin duke siguruar shikim te qarte dhe siguri.

Pastrojne xhamin plotesisht edhe ne mot me debore apo akull.

Pastrojne ne menyre uniforme

Material shume cilesore dhe rezistent.

Fleta e të dhënave

Marka Bosch
Produkt Origjinal Produkt Origjinal

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

10 produkte te tjere ne te njejten kategori: