Filter Ajri Mercedes-Benz/211/220 Mecafilter EL9213

20656

Filter ajri e markes Mecafilter modeli EL9213

Per makinat e tipit Mercedes-Benz/211/220

Filtrat bllokojne hyrjen  e papastertive ne motorrin e makines

Pernasat: 119x80x434mm

Meqenëse ajri sigurohet nga ambienti rrethues, mund të jetë i ndotur dhe njëkohësisht mund të dëmtojë motorrin.

Prandaj këshillohet përdorimi i filtrit të ajrit origjinal, dhe ndërrimi i tij në mënyrë periodike.

Motorri ehste zemra e makines dhe per kete arsye duhet te perdorni filtra te nje cilesie te larte

Marka Mecafilter
Permasa 119x80x434mm
Kompatibel per Mercedes
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Filter ajri e markes Mecafilter modeli EL9213

Per makinat e tipit Mercedes-Benz/211/220

Filtrat bllokojne hyrjen  e papastertive ne motorrin e makines

Pernasat: 119x80x434mm

Meqenëse ajri sigurohet nga ambienti rrethues, mund të jetë i ndotur dhe njëkohësisht mund të dëmtojë motorrin.

Prandaj këshillohet përdorimi i filtrit të ajrit origjinal, dhe ndërrimi i tij në mënyrë periodike.

Motorri ehste zemra e makines dhe per kete arsye duhet te perdorni filtra te nje cilesie te larte

Fleta e të dhënave

Marka Mecafilter
Permasa 119x80x434mm
Kompatibel per Mercedes

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë