Filter Karburanti Mercedes-Benz/203 Mecafilter ELG5309

20654

Filter karburanti e markes Mecafilter modeli ELG5309

Per makinat e tipit Mercedes-Benz/203

Filtrat bllokojne hyrjen e papastertive ne karburantin e e makines

Permasat e filtres DI 91xD2 10x D3 10xH 127mm

Filtrat e karburantit garantojne qe grimcat e papastertive dhe uji qe mund te permbaje karburanti, te mos demtojne motorrin, fale sistemit unik te filtrimit.

 

Marka Mecafilter
Permasa DI 91xD2 10x D3 10xH 127mm
Kompatibel per Mercedes
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Filter karburanti e markes Mecafilter modeli ELG5309

Per makinat e tipit Mercedes-Benz/203

Filtrat bllokojne hyrjen e papastertive ne karburantin e e makines

Permasat e filtres DI 91xD2 10x D3 10xH 127mm

Filtrat e karburantit garantojne qe grimcat e papastertive dhe uji qe mund te permbaje karburanti, te mos demtojne motorrin, fale sistemit unik te filtrimit.

 

Fleta e të dhënave

Marka Mecafilter
Permasa DI 91xD2 10x D3 10xH 127mm
Kompatibel per Mercedes

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë