Filter Karburanti Mercedes-Benz/203/220 Mecafilter ELG5296

20657

Filter karburanti e markes Mecafilter modeli ELG5296

Per makinat e tipit  Mercedes-Benz/203/220

Filtrat bllokojne hyrjen e papastertive ne motorrin e makines

Permasat jane :D1 91xD2 10xd38x 115mm

Filtrat e karburantit garantojne qe grimcat e papastertive dhe uji qe mund te permbaje karburanti, te mos demtojne motorrin, fale sistemit unik te filtrimit.

Marka Mecafilter
Kompatibel per Mercedes
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Filter karburanti e markes Mecafilter modeli ELG5296

Per makinat e tipit  Mercedes-Benz/203/220

Filtrat bllokojne hyrjen e papastertive ne motorrin e makines

Permasat jane :D1 91xD2 10xd38x 115mm

Filtrat e karburantit garantojne qe grimcat e papastertive dhe uji qe mund te permbaje karburanti, te mos demtojne motorrin, fale sistemit unik te filtrimit.

Fleta e të dhënave

Marka Mecafilter
Kompatibel per Mercedes

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: