Filter Vaji Mercedes-Benz/202/211 Mecafilter ELH4285

20655

Filter karburanti e markes Mecafilter modeli ELH4285

Per makinat e tipit Mercedes-Benz/202/211

Filtrat bllokojne hyrjen e papastertive ne vajin e makines

Permasat e filtres jane D1 65 xD2 32 x D3 32 x h 116mm

Diametri: Ø 3.5 x 73.5 mm, Ø 3 x 19 mm, Ø 2.5 x 10 mm

Filtrat e vajit garantojne qe grimcat e papastertive te mos demtojne motorrin, fale sistemit unik te filtrimit.

 

Marka Mecafilter
Permasa D1 65 xD2 32 x D3 32 x h 116mm
Kompatibel per Mercedes
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Filter karburanti e markes Mecafilter modeli ELH4285

Per makinat e tipit Mercedes-Benz/202/211

Filtrat bllokojne hyrjen e papastertive ne vajin e makines

Permasat e filtres jane D1 65 xD2 32 x D3 32 x h 116mm

Diametri: Ø 3.5 x 73.5 mm, Ø 3 x 19 mm, Ø 2.5 x 10 mm

Filtrat e vajit garantojne qe grimcat e papastertive te mos demtojne motorrin, fale sistemit unik te filtrimit.

 

Fleta e të dhënave

Marka Mecafilter
Permasa D1 65 xD2 32 x D3 32 x h 116mm
Kompatibel per Mercedes

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë