Kamera Makine DVR + Karte Memorje 8GB

Shëno vlerësimin tënd

Kamera Makine DVR + Karte Memorje 8GB

Kamera Makine DVR + Karte Memorje 8GB

  • 1 muaj garanci

ER0072

3 490 Lekë

4 990 Lekë

-1 500 Lekë

Nëse do i blinit produktet vecantë do paguanit 5 382 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Kamera Makine DVR + DHURATE! Karte Memorje 8GB

Kamera per makinen e cila ju vjen ne ndihme qe te filmoni cdo moment gjate udhetimit.

Ju mund ti perdorni filmimet tuaja si dokument te rendesishme ne raste aksidenti, gjobave te pa 

drejta nga policia, vjedhjes, ose ne taksi per te mbajtur nen vezhgim klijente te dyshimte.

Gjithashtu mund te qendroje ne stand by per te bere te mundur regjistrim dhe ne momentin kur

makina juaj nuk eshte ne levizje. Dikton levizjet dhe eshte e ndjeshme ndaj tronditjeve.

Ekrani eshte LCD dhe ka madhesi 2.4inch

Suporton Karte memorie nga 4 deri ne 32 GB

Mund te kryeje filmime me semente nga 1 deri ne 10 min sejcila

Maksimumi i rezolucionit  1080p FHD ku ju mund te kryeni regjistrim deri ne 8 ore

Formatet Video: HD/D1/VGA

Mikrofon i integruar

Kamera 3 MP 

Bateri e integruar e rikarikueshme ( kamera duhet te qendroje ne pjesen me te madhe te kohes ne 

karikim) -5V / 1A-

+

DHURATE!

Karte memorie e pershtatshme per telefon, mp3/mp4, aparate etj
Kapaciteti 8GB
Tranferim i shpejte i te dhenamve 6mbps (klasi 6)
Harxhim i paket i energjise se pajisjej
Permasat 1.1 x 1.5 x 1mm
Pesha 1.5gram

  • Specifikimet
  • Garancia: 1 muaj

Permbajta e pakos