Kamera Makine Pasqyre Full HD

Kamera per makinen e cila ju vjen ne ndihme qe te filmoni cdo moment gjate udhetimit.

Kamera eshte e vecante dhe ngjan me pasqyren e makines.

Ju mund ti perdorni filmimet tuaja si dokument te rendesishme ne raste aksidenti, gjobave te pa drejta nga policia, vjedhjes, ose ne taksi per te mbajtur nen vezhgim kliente te dyshimte.

Full HD.

Me dy kamera; nje regjistron perpara ndersa kamera tjeter vendoset ne pjesen e pasme te makines dhe regjistron prapa.

Opsion per te shfaqur te dyja kamerat njekohesisht ne ekran.

Ekrani eshte me madhesi 4.0'' TFT

Suporton Karte memorie deri ne 32 GB

Rezolucioni 1920 x 1080p, 1280 x 720p

Formatet Video: H.264

Formati i fotove: JEPG

Audio: AAC

Mikrofon i integruar

Bateri e integruar e rikarikueshme ( kamera duhet te qendroje ne pjesen me te madhe te kohes ne 

karikim)

12-24V / 2A

Më shumë informacion

Kamera Makine Pasqyre Full HD

Kamera per makinen e cila ju vjen ne ndihme qe te filmoni cdo moment gjate udhetimit.

Kamera eshte e vecante dhe ngjan me pasqyren e makines.

Ju mund ti perdorni filmimet tuaja si dokument te rendesishme ne raste aksidenti, gjobave te pa drejta nga policia, vjedhjes, ose ne taksi per te mbajtur nen vezhgim kliente te dyshimte.

Full HD.

Me dy kamera; nje regjistron perpara ndersa kamera tjeter vendoset ne pjesen e pasme te makines dhe regjistron prapa.

Opsion per te shfaqur te dyja kamerat njekohesisht ne ekran.

Ekrani eshte me madhesi 4.0'' TFT

Suporton Karte memorie deri ne 32 GB

Rezolucioni 1920 x 1080p, 1280 x 720p

Formatet Video: H.264

Formati i fotove: JEPG

Audio: AAC

Mikrofon i integruar

Bateri e integruar e rikarikueshme ( kamera duhet te qendroje ne pjesen me te madhe te kohes ne 

karikim)

12-24V / 2A

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë