Kamera Parkimi me Monitor Pasqyre

  • 1 muaj garanci

ER0080

6 990 Lekë

Nëse do i blinit produktet vecantë do paguanit 7 480 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Kamera parkimi dhe monoitor pasqyre. Ekran 3.5 inch icili ndizet atuomatikisht ne momentin e 

parkimit indietro.

Detaje rreth produktit:

Monitori pasqyre

-Ekran 3.5 inch LCD

-Formati i monitorit: 4:3

-Fuqia: 3W

-Voltazhi: 12V

- Kompatibel  PAL/NTSC 

-2 Video input

Kamera

-656x492 pixel efektive

-Frekuenca e sinkronizimit horizontal: 15625 KHZ

- Frekuenca te sinkronizimit vertikal: PAL 50HZ/NTCS 60HZ

-Sistemi skanues: 2:1 Interlace

-Sistemi sinkronizues: imternal

-AGC: Auto

-BLC: Auto

-Voltazhi: 12V

-Rezistente ndaj ujit

  • Specifikimet
  • Garancia: 1 muaj

Permbajta e pakos