Kase Celesi per Land Rover

17564

4 490 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Kase celesi per makinat Range Rover.

Me 3 butona per funksione te ndryshme.

Pa cip, pa bateri, pa celes metali, thjesht kasa plastike.

Sherben per ta zevendesuar me kasen tuaj ekzistuese te vjeter apo te thyer. Thjesht hiqini komponentet e brendshem te kases se vjeter dhe vendosini tek kasa e re.

Materiali: Plastike

Marka e makines Land Rover

Më shumë informacion

Kase celesi per makinat Range Rover.

Me 3 butona per funksione te ndryshme.

Pa cip, pa bateri, pa celes metali, thjesht kasa plastike.

Sherben per ta zevendesuar me kasen tuaj ekzistuese te vjeter apo te thyer. Thjesht hiqini komponentet e brendshem te kases se vjeter dhe vendosini tek kasa e re.

Materiali: Plastike

Fleta e të dhënave

Marka e makines Land Rover

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: