Ky produkt eshte per sigurine e shofereve, sidomos ne shpejtësine e larte te makines gjate nates,

HUD ju ndihmon te mbani syte ne rruge dhe mund te minimizoje aksidentet me makinë.

HUD me ane te projektimit te informacionit te rendesishem (te tilla si shpejtesi) ne xham, mund te

ndihmojë drejtuesit e veturave te kontrollojne shpejtesine e tyre dhe per te shmangur

pershpejtimin duke evituar 

shkeljet në rruge nga tejkalimi i normave te shpejtesise. Me e rendesishmja, ky produkt i mundeson shoferit leximin ne cast te

vizioneve te medha numerike te cilat gjithmone do te qartesojne shikueshmerine e shofereve ne rruge.

HUD mund te shfaqi informacione shume te dobishme, dhe ju lejon te përjetoni shpejtesine, sigurine dhe

kenaqesine gjate ngarjes se makines.

Ne paketim jane te perfshira:

-Pajisja

-Kabelli nderlidhes 

-Xhami plastik (i cili mund te perdoret ne rast se germat pasqyrohen te dyfishuara ne xham)

-Gomina e cila nuk lejon rreshqitjen e pajisjes.

-Manual perdorimi

 Permasat: 9x5.4cm

Garancia 1 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ky produkt eshte per sigurine e shofereve, sidomos ne shpejtësine e larte te makines gjate nates,

HUD ju ndihmon te mbani syte ne rruge dhe mund te minimizoje aksidentet me makinë.

HUD me ane te projektimit te informacionit te rendesishem (te tilla si shpejtesi) ne xham, mund te

ndihmojë drejtuesit e veturave te kontrollojne shpejtesine e tyre dhe per te shmangur

pershpejtimin duke evituar 

shkeljet në rruge nga tejkalimi i normave te shpejtesise. Me e rendesishmja, ky produkt i mundeson shoferit leximin ne cast te

vizioneve te medha numerike te cilat gjithmone do te qartesojne shikueshmerine e shofereve ne rruge.

HUD mund te shfaqi informacione shume te dobishme, dhe ju lejon te përjetoni shpejtesine, sigurine dhe

kenaqesine gjate ngarjes se makines.

Ne paketim jane te perfshira:

-Pajisja

-Kabelli nderlidhes 

-Xhami plastik (i cili mund te perdoret ne rast se germat pasqyrohen te dyfishuara ne xham)

-Gomina e cila nuk lejon rreshqitjen e pajisjes.

-Manual perdorimi

 Permasat: 9x5.4cm

Fleta e të dhënave

Garancia 1 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë