Koke marmite blowpipe chrome 80 mm

8363

Koke marmite blowpipe chrome 80 mm

Koke terminal marmite tub prej celiku te kromuar.

Diam: Ø 80 mm

Gjatesia: 150 mm

Fiksimi me vida.

Më shumë informacion

Koke marmite blowpipe chrome 80 mm

Koke terminal marmite tub prej celiku te kromuar.

Diam: Ø 80 mm

Gjatesia: 150 mm

Fiksimi me vida.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë