Koke marmite muffler inox weld-on

8367

Koke marmite muffler inox weld-on

Koke terminal marmite zhurmembytes inox.

Gjatesia: 120 mm

Gjerësia: 117 mm

Fiksimi me saldim.

Më shumë informacion

Koke marmite muffler inox weld-on

Koke terminal marmite zhurmembytes inox.

Gjatesia: 120 mm

Gjerësia: 117 mm

Fiksimi me saldim.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë