Mbajtese Celesash Logo Ford

Mbajtese per celsa makine me logo Ford

Per sigurine e celesit qe hap makinen tuaj ky ehste vendi ideal

Me zinxhire dhe ngjyre e zeze. Materiali lekure e perpunuar

Ka dhe nje doreze metalike me te cilen lidhet tek celsat e tjere

Më shumë informacion

Mbajtese Celesash Logo Ford

Mbajtese per celsa makine me logo Ford

Per sigurine e celesit qe hap makinen tuaj ky ehste vendi ideal

Me zinxhire dhe ngjyre e zeze. Materiali lekure e perpunuar

Ka dhe nje doreze metalike me te cilen lidhet tek celsat e tjere

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: