Mbajtese Smartphon per Makina, Baviss

13806

690 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Mbajtes gome i thjeshte dhe praktik per smartphone.

Vendoset ne kroskotin e makines.

Marka: Baviss

Siperfaqja e gomuar eviton renien e celuarit nga tronditjet ose rreshqitja.