Mini Ventilator me USB

18401

Mini Ventilator me USB Ngjyra e Zeze

Nje mini ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta.

Ngjyre e zeze. Me nje mbeshtetese metalike.

Eshte teper praktik dhe komod. Mund ta merrni me vete kudo qe shkoni.

Lehtesisht i perdorshem ne makine pasi ventilatori ka nje fishe USB me te cilen ndizet.

Ventilatori ka dhe nje buton te vogel per fikjen ose ndezjen.

Permasa 15x15 cm
Fuqia ne Watt 2.25W / 5V
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mini Ventilator me USB Ngjyra e Zeze

Nje mini ventilator do tju vije ne ndihme gjate diteve te nxehta.

Ngjyre e zeze. Me nje mbeshtetese metalike.

Eshte teper praktik dhe komod. Mund ta merrni me vete kudo qe shkoni.

Lehtesisht i perdorshem ne makine pasi ventilatori ka nje fishe USB me te cilen ndizet.

Ventilatori ka dhe nje buton te vogel per fikjen ose ndezjen.

Fleta e të dhënave

Permasa 15x15 cm
Fuqia ne Watt 2.25W / 5V

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë