MP3 me Bluetooth per Makine USB/SD/AUX KB-502B

17217

MP3 me Bluetooth per Makine USB/SD/AUX KB-502B

Ky eshte nje MP3 i cili perdoret ne menyre mjaft praktike ne makinen tuaj. Ju mjafton te daunludoni muzike nga kompjuteri juaj dhe te ruani ato ne SD/MMC/TF.

Duke perdorur kete MP3 ju lironi duart edhe nga telefoni juaj pasi fakti qe lidhet me bluetooth ju jep mundesi qe ti pergjigjeni apo te beni telefonata gjate kohes qe drejtoni makinen

Kualitet te larte zeri, muzike me cilesi transmetimi ne radio FM. MP3 ka ekran LCD dhe suporton karta memorje SD nga 1-8GB.

MP3 mund te kontrollohet me telekomanden e cila eshte e perfshire ne set.

Permasa e Ekranit (inch) 3.7" x 2.6" x 1.8"
Porta USB 1 Porte USB
Fuqia ne Watt 12V-24V
Pesha 56.7g
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

MP3 me Bluetooth per Makine USB/SD/AUX KB-502B

Ky eshte nje MP3 i cili perdoret ne menyre mjaft praktike ne makinen tuaj. Ju mjafton te daunludoni muzike nga kompjuteri juaj dhe te ruani ato ne SD/MMC/TF.

Duke perdorur kete MP3 ju lironi duart edhe nga telefoni juaj pasi fakti qe lidhet me bluetooth ju jep mundesi qe ti pergjigjeni apo te beni telefonata gjate kohes qe drejtoni makinen

Kualitet te larte zeri, muzike me cilesi transmetimi ne radio FM. MP3 ka ekran LCD dhe suporton karta memorje SD nga 1-8GB.

MP3 mund te kontrollohet me telekomanden e cila eshte e perfshire ne set.

Fleta e të dhënave

Permasa e Ekranit (inch) 3.7" x 2.6" x 1.8"
Porta USB 1 Porte USB
Fuqia ne Watt 12V-24V
Pesha 56.7g

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike, per 5-7 dite.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: