Version i 2017, Transmetues FM/MP3 model X7

Lidhet me kasetofonin e makines tuaj dhe mund te degjoni muzike nga USB, karta e memorjes, fishea AUX, apo me Bluetooth.

Mikrofon i integruar i cili minimizon zhurmat e ambientit. Suport per telefonata nga telefoni juaj duke e lidhur me Bluetooth (distance 5 metra).

Lidhje automatike me telefonin sapo MP3 te ndizet

Nga porta USB mund te karikohet Telefoni, ouput 5V, 1000mA

Me pult per komandim.

Ekran LCD

Më shumë informacion

Version i 2017, Transmetues FM/MP3 model X7

Lidhet me kasetofonin e makines tuaj dhe mund te degjoni muzike nga USB, karta e memorjes, fishea AUX, apo me Bluetooth.

Mikrofon i integruar i cili minimizon zhurmat e ambientit. Suport per telefonata nga telefoni juaj duke e lidhur me Bluetooth (distance 5 metra).

Lidhje automatike me telefonin sapo MP3 te ndizet

Nga porta USB mund te karikohet Telefoni, ouput 5V, 1000mA

Me pult per komandim.

Ekran LCD

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: