Sensore parkimi FRONTAL Steelmate PTSF 410

15654

8 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Sensore parkimi e pershtatshme per pjesen paresore.

- Aktivizohet ne momentin e shkeljes se pedales se frenimit.

-Anti-fals alert technology, teknologji e cila parandalon alertin e rreme.

-Mund te punojne ne cdo lloj kushti atmosferik

-Autotestim; aparatura teston kokat e sensorit ne momentet kur ka demtime.

-Sensoret rezistent ndaj ujit.

-Mund te rregulloni ndjeshmerine sipas deshires, (ndjeshmeri te larte/ ndjeshmeri te ulet)

-Sinjalizim zanor(beep beep) ne momentin e afrimit ne distance nga 08m-03m,

Kujdes!

-Ky produkt mund te instalohet vetem ne automjete me voltazh 12V.

-Eshte e rekomandueshme qe instalimi i ketij produkti te kryhet nga specialiste te fushes.

Marka Steelmate
Garancia 1 vit

Më shumë informacion

Sensore parkimi e pershtatshme per pjesen paresore.

- Aktivizohet ne momentin e shkeljes se pedales se frenimit.

-Anti-fals alert technology, teknologji e cila parandalon alertin e rreme.

-Mund te punojne ne cdo lloj kushti atmosferik

-Autotestim; aparatura teston kokat e sensorit ne momentet kur ka demtime.

-Sensoret rezistent ndaj ujit.

-Mund te rregulloni ndjeshmerine sipas deshires, (ndjeshmeri te larte/ ndjeshmeri te ulet)

-Sinjalizim zanor(beep beep) ne momentin e afrimit ne distance nga 08m-03m,

Kujdes!

-Ky produkt mund te instalohet vetem ne automjete me voltazh 12V.

-Eshte e rekomandueshme qe instalimi i ketij produkti te kryhet nga specialiste te fushes.

Fleta e të dhënave

Marka Steelmate
Garancia 1 vit

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: