Sensore parkimi Steelmate PTS 400 M17

  • 1 vit garanci

15656

8 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Sensore parkimi e pershtatshme per pjesen pasme te makines.

- Aktivizohet ne momentin e levizjes indietro te automjetit.

-Anti-fals alert technology, teknologji e cila parandalon alertin e rreme.

-Mund te punojne ne cdo lloj kushti atmosferik

-Autotestim; aparatura teston kokat e sensorit ne momentet kur ka demtime.

-Sensoret rezistent ndaj ujit.

-Mund te rregulloni ndjeshmerine sipas deshires, (ndjeshmeri te larte/ ndjeshmeri te ulet)

-Sinjalizim zanor(beep beep) ne momentin e afrimit ne distance nga 08m-03m,

Kujdes!

-Ky produkt mund te instalohet vetem ne automjete me voltazh 12V.

-Eshte e rekomandueshme qe instalimi i ketij produkti te kryhet nga specialiste te fushes.

  • Specifikimet
  • Marka: Steelmate
  • Garancia: 1 vit