Sensore parkimi Steelmate PTS 410 M21

15659

Sensore parkimi e pershtatshme per pjesen pasme te makines.

- Aktivizohet ne momentin e levizjes indietro te automjetit.

-Anti-fals alert technology, teknologji e cila parandalon alertin e rreme.

-Mund te punojne ne cdo lloj kushti atmosferik

-Autotestim; aparatura teston kokat e sensorit ne momentet kur ka demtime.

-Sensoret rezistent ndaj ujit.

-Mund te rregulloni ndjeshmerine sipas deshires, (ndjeshmeri te larte/ ndjeshmeri te ulet)

-Sinjalizim zanor(beep beep) ne momentin e afrimit ne distance nga 08m-03m,

Kujdes!

-Ky produkt mund te instalohet vetem ne automjete me voltazh 12V.

-Eshte e rekomandueshme qe instalimi i ketij produkti te kryhet nga specialiste te fushes.

Marka Steelmate
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Sensore parkimi e pershtatshme per pjesen pasme te makines.

- Aktivizohet ne momentin e levizjes indietro te automjetit.

-Anti-fals alert technology, teknologji e cila parandalon alertin e rreme.

-Mund te punojne ne cdo lloj kushti atmosferik

-Autotestim; aparatura teston kokat e sensorit ne momentet kur ka demtime.

-Sensoret rezistent ndaj ujit.

-Mund te rregulloni ndjeshmerine sipas deshires, (ndjeshmeri te larte/ ndjeshmeri te ulet)

-Sinjalizim zanor(beep beep) ne momentin e afrimit ne distance nga 08m-03m,

Kujdes!

-Ky produkt mund te instalohet vetem ne automjete me voltazh 12V.

-Eshte e rekomandueshme qe instalimi i ketij produkti te kryhet nga specialiste te fushes.

Fleta e të dhënave

Marka Steelmate
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: