Kamera Pasqyre Starlight Night Vision Rearview Mirror

22640

Kamera pasqyre per makinen tuaj

Me madhesi ekrani 4.3" e cila mund te rrotullohet 140 grade per nje kend me te mire shikimi dhe rregjistrimi

Touchscreen Full HD 1920*1080. Sensor graviteti

Per rregjistrime edhe naten ne erresire

Me dopjo lente qe fikson cdo levizje edhe ne kohen qe ju parkoni.

Mund te rregjistroi dhe te fshije automatikisht  videot e vjetra

Ne rast te nje aksidenti kamera mund te rregjistroi levizjet te vete mbyllet ne momentin e perplasjes duke ruajtur keshtu te gjitha te dhenat e rregjistruara.

Instalohet lehte dhe vjen se bashku me manualin e perdorimit

Madhesia e Ekranit 4.3"
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kamera pasqyre per makinen tuaj

Me madhesi ekrani 4.3" e cila mund te rrotullohet 140 grade per nje kend me te mire shikimi dhe rregjistrimi

Touchscreen Full HD 1920*1080. Sensor graviteti

Per rregjistrime edhe naten ne erresire

Me dopjo lente qe fikson cdo levizje edhe ne kohen qe ju parkoni.

Mund te rregjistroi dhe te fshije automatikisht  videot e vjetra

Ne rast te nje aksidenti kamera mund te rregjistroi levizjet te vete mbyllet ne momentin e perplasjes duke ruajtur keshtu te gjitha te dhenat e rregjistruara.

Instalohet lehte dhe vjen se bashku me manualin e perdorimit

Fleta e të dhënave

Madhesia e Ekranit 4.3"
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

17 produkte te tjere ne te njejten kategori: