Sistem Alarmi Steelmate eBAT 838P

15646

3 244 Lekë

-35%

4 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Sistem alarmi per anti-vjedhje.

Te dhenat kryesore:

-kodifikim i personalizuar per rastet e emergjences

-3 mundisi zgjedhje per te vendosur modulin anti-vjedhje

-hapje - mbyllje silencioze

-Perdorim i pultit nga largesia

-Buton i emergjences

Kujdes!

-Ky produkt mund te instalohet vetem ne automjete me voltazh 12V.

-Eshte e rekomandueshme qe instalimi i ketij produkti te kryhet nga specialiste te fushes.

Marka Steelmate
Garancia 1 vit

Më shumë informacion

Sistem alarmi per anti-vjedhje.

Te dhenat kryesore:

-kodifikim i personalizuar per rastet e emergjences

-3 mundisi zgjedhje per te vendosur modulin anti-vjedhje

-hapje - mbyllje silencioze

-Perdorim i pultit nga largesia

-Buton i emergjences

Kujdes!

-Ky produkt mund te instalohet vetem ne automjete me voltazh 12V.

-Eshte e rekomandueshme qe instalimi i ketij produkti te kryhet nga specialiste te fushes.

Fleta e të dhënave

Marka Steelmate
Garancia 1 vit

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: