Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX KV1403

21633

Kasetofon per makinen tuaj.

Modeli KV1403 USB/Radio.

Me vend per USB, Karte SD, dalje AUX dhe radio.

Me ane te lidhjes me bluetooth me telefonin ju mund ti pergjigjeni edhe telefonatave nepermjat kasetofonit.

Me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.

Nje kasetofon qe ju jep mundesine te zgjidhni kenget e preferuara ti ruani ne nje usb dhe ti degjoni ne cdo kohe ne makinen tuaj.

Garancia 1 muaj
Porta USB 1 Porte USB
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kasetofon per makinen tuaj.

Modeli KV1403 USB/Radio.

Me vend per USB, Karte SD, dalje AUX dhe radio.

Me ane te lidhjes me bluetooth me telefonin ju mund ti pergjigjeni edhe telefonatave nepermjat kasetofonit.

Me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.

Nje kasetofon qe ju jep mundesine te zgjidhni kenget e preferuara ti ruani ne nje usb dhe ti degjoni ne cdo kohe ne makinen tuaj.

Fleta e të dhënave

Garancia 1 muaj
Porta USB 1 Porte USB

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<