Ekran Shume i holle, (Ultra-Thin Display) 7-inch.

DVD, CD, USB, SD Card (suporton deri ne 32GB)

Me bluetooth qe mund te lidhet me kanale digitale televizive.

Touch screen, suport per lidhje te kameres indietro.

Fuqia: 45W x 4, Input 12v

Garancia 1 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ekran Shume i holle, (Ultra-Thin Display) 7-inch.

DVD, CD, USB, SD Card (suporton deri ne 32GB)

Me bluetooth qe mund te lidhet me kanale digitale televizive.

Touch screen, suport per lidhje te kameres indietro.

Fuqia: 45W x 4, Input 12v

Fleta e të dhënave

Garancia 1 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

15 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë