Kasetofon digital 7inch me touch screen

Me ekran me madhesi 7'' me touch screen

Lidhet me Bluetooth

Pranon audio MP3/WMA/WAV/FLAC/OGG/APE 

Funksioni i mbylljes VGA. Radio FM, lexues USB / SD

Suporton 7 gjuhe te ndryshme

Altoparlant pa duar Bluetooth

Pranon video playback RM /RMVB /DVD(VOB) /VCD(DAT) /MP1 /MP2 /DIVX /XVID /MP4 /H263 /H264 /FLV /3GP /SWF /AVI /ASF/MJPEG

Lidhje pasqyre dhe fuqi 4x50W

Performancë maksimale që e bën më të këndshëm udhëtimin tuaj

Më shumë informacion

Kasetofon digital 7inch me touch screen

Me ekran me madhesi 7'' me touch screen

Lidhet me Bluetooth

Pranon audio MP3/WMA/WAV/FLAC/OGG/APE 

Funksioni i mbylljes VGA. Radio FM, lexues USB / SD

Suporton 7 gjuhe te ndryshme

Altoparlant pa duar Bluetooth

Pranon video playback RM /RMVB /DVD(VOB) /VCD(DAT) /MP1 /MP2 /DIVX /XVID /MP4 /H263 /H264 /FLV /3GP /SWF /AVI /ASF/MJPEG

Lidhje pasqyre dhe fuqi 4x50W

Performancë maksimale që e bën më të këndshëm udhëtimin tuaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

19 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë