MP3 per Makine dhe Mbajtese Smartphone F1

25415

MP3 per makine me bluetooth dhe mbajtese per celularin

Vendoset tek hapsirat e ajrit te kondicionuar dhe lidhet me ndezesin e cigareve

Suporton TF karte (32 GB Max) , lidhet me bluetooth dhe ka lidhje me frekuence FM 87.5 MHz-108MHz

Transmetoni muzikën në stereo makinë nëpërmjet portit fishes AUX

Versioni i Bluetooth V3.0 + EDR, qe mund te beni telefonata nepermjet mikrofonit te tij te integruar

Ekran LCD i ndricuar. Distanca e transmetimit: 5m

Më shumë informacion

MP3 per makine me bluetooth dhe mbajtese per celularin

Vendoset tek hapsirat e ajrit te kondicionuar dhe lidhet me ndezesin e cigareve

Suporton TF karte (32 GB Max) , lidhet me bluetooth dhe ka lidhje me frekuence FM 87.5 MHz-108MHz

Transmetoni muzikën në stereo makinë nëpërmjet portit fishes AUX

Versioni i Bluetooth V3.0 + EDR, qe mund te beni telefonata nepermjet mikrofonit te tij te integruar

Ekran LCD i ndricuar. Distanca e transmetimit: 5m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

3 produkte te tjere ne te njejten kategori: