MP3 per makine V7 Multicolor

Me radio FM, ekran dixhital, audio line, vend per USB

Suporton U disk, dhe karte memorie TF

Suporton gjithashtu MP3,format muzike WMA

Lidhet me bluetooth, pergjigjuni ne telefon, ktheni telefonata apo beni telefonata me miqte apo familjen tuaj gjate kohes qe udhetoni

Eleminon zhurmen gjate kohes qe punon

Material plastike dhe metal. Vendoset ne vendin e daljes elektrike te makines

Permasat 13.5*5cm , peshon 63 gr

Porta USB 1 Porte USB
Lidhja me pajisjen Bluetooth
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

MP3 per makine V7 Multicolor

Me radio FM, ekran dixhital, audio line, vend per USB

Suporton U disk, dhe karte memorie TF

Suporton gjithashtu MP3,format muzike WMA

Lidhet me bluetooth, pergjigjuni ne telefon, ktheni telefonata apo beni telefonata me miqte apo familjen tuaj gjate kohes qe udhetoni

Eleminon zhurmen gjate kohes qe punon

Material plastike dhe metal. Vendoset ne vendin e daljes elektrike te makines

Permasat 13.5*5cm , peshon 63 gr

Fleta e të dhënave

Porta USB 1 Porte USB
Lidhja me pajisjen Bluetooth

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

3 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë