Pajisje MP3 per makine me nje cilesi te larte audio.

Vendoset tek porta e cigares ne makine.

Luan muzike nepermjet portes USB ose portes SD.

Lidhje me frekuence FM.

Ekran LCD i ndricuar.

Kompatibel me iPhone, Android, iPad, iPod etj.

E lehte per tu perdorur. Mund te perdoret edhe per te bere ose per tju pergjigjur telefonatave me bluetooth.

Vendi i USB muns te perdoret edhe per te karikuar smartpohenin tuaj.
Ekran LED Ekran LED
Me sa pajisje lidhet Me 1 Telefon/Tablet
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Kompatibel Me Android
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Pajisje MP3 per makine me nje cilesi te larte audio.

Vendoset tek porta e cigares ne makine.

Luan muzike nepermjet portes USB ose portes SD.

Lidhje me frekuence FM.

Ekran LCD i ndricuar.

Kompatibel me iPhone, Android, iPad, iPod etj.

E lehte per tu perdorur. Mund te perdoret edhe per te bere ose per tju pergjigjur telefonatave me bluetooth.

Vendi i USB muns te perdoret edhe per te karikuar smartpohenin tuaj.

Fleta e të dhënave

Ekran LED Ekran LED
Me sa pajisje lidhet Me 1 Telefon/Tablet
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Kompatibel Me Android

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

3 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë