Makine Qethese Braun Cruz6BRDHD Precision

19870

Braun

Makine qethese e markes Braun model Cruz6BRDHD

Per floket dhe mjekren me dy prerese 

Per mjekren 1-11mm dhe 10-20mm per qimen e flokeve

Mund te punoni per 40 minuta pa nderpreje me nje karikim

Lahet me uje te rrjedhshem dhe ka dhe furce per pastrimin e kokes

Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese e markes Braun model Cruz6BRDHD

Per floket dhe mjekren me dy prerese 

Per mjekren 1-11mm dhe 10-20mm per qimen e flokeve

Mund te punoni per 40 minuta pa nderpreje me nje karikim

Lahet me uje te rrjedhshem dhe ka dhe furce per pastrimin e kokes

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.