Makine Qethese Braun HC 5050 Seria 5

14159

Braun

1

Makine Qethese Braun HC 5050

Pervoja me e fundit per prerjen e flokeve

Nje makine shume efikase per prerjen e flokeve ne modele te ndryshme

Tehe te mprehta dhe shume te sigurta

Lahet lehtesisht me uje te rrjedhshem pa rrezikuar te demtohet

16 Gjatesi te ndryshme per te plotesuar te gjitha kerkesat tuaja

Sistem mbyllje automatic ne moment qe nuk e perdorni

Sistem baterie dyshe per nje qethje profesionale

Drite Led ne moment qe plotesohet karikimi

Sistem karikimi me kordon portable

Punon 40 minuta pa kordon pas procesit te plot te karikimit

100 – 240 volt

I preferuari juaj ne shtepi ose ne udhetime.

Produkt Origjinal Braun. 

Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethese Braun HC 5050

Pervoja me e fundit per prerjen e flokeve

Nje makine shume efikase per prerjen e flokeve ne modele te ndryshme

Tehe te mprehta dhe shume te sigurta

Lahet lehtesisht me uje te rrjedhshem pa rrezikuar te demtohet

16 Gjatesi te ndryshme per te plotesuar te gjitha kerkesat tuaja

Sistem mbyllje automatic ne moment qe nuk e perdorni

Sistem baterie dyshe per nje qethje profesionale

Drite Led ne moment qe plotesohet karikimi

Sistem karikimi me kordon portable

Punon 40 minuta pa kordon pas procesit te plot te karikimit

100 – 240 volt

I preferuari juaj ne shtepi ose ne udhetime.

Produkt Origjinal Braun. 

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.