Makine Qethese Gemei GM-6010

19386

Gemei

7

Makine Qethese Gemei GM-6010

Makine Qethese profesionale per floket dhe mjekren e markes Gemei modeli GM-6010

Pret floke te gjatesive te ndryshme duke filluar nga 3,6,9,12mm.

Punon me energji dhe me bateri te rikarikueshme.

Karikohet vetem per 8 ore, dhe mbane deri ne 45 minuta.

Kjo makine vjen me 7 aksesore per funksione te ndryshme.

Kreherat preres material inoksi e celiku qe mundesojne prerje profesionale.

Rezistente ndaj ujit

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Garancia 2 Muaj
Materiali Inoks
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethese Gemei GM-6010

Makine Qethese profesionale per floket dhe mjekren e markes Gemei modeli GM-6010

Pret floke te gjatesive te ndryshme duke filluar nga 3,6,9,12mm.

Punon me energji dhe me bateri te rikarikueshme.

Karikohet vetem per 8 ore, dhe mbane deri ne 45 minuta.

Kjo makine vjen me 7 aksesore per funksione te ndryshme.

Kreherat preres material inoksi e celiku qe mundesojne prerje profesionale.

Rezistente ndaj ujit

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Gemei
Garancia 2 Muaj
Materiali Inoks
Tipi i Baterise Bateri e Rikarikueshme

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.