Makine Qethese Grundig MC 6040

12091

Grundig

1

Makine qethese Grundig

Modeli: MC 6040

Perdoret me bateri alkaline dhe me korent.

Mund te perdoret 40 minuta pasi eshte hequr nga korenti.

Koka nuk eshte e nderrueshme dhe nuk mund te lahet me uje te rrjedhshem.

Pastorhet me furce.

Permban indikator qe tregon karikimin.

Dimensionet: 20 x 10 x 20 cm

ASIN: B0052WBDXY

Marka Grundig
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise 45 minuta
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese Grundig

Modeli: MC 6040

Perdoret me bateri alkaline dhe me korent.

Mund te perdoret 40 minuta pasi eshte hequr nga korenti.

Koka nuk eshte e nderrueshme dhe nuk mund te lahet me uje te rrjedhshem.

Pastorhet me furce.

Permban indikator qe tregon karikimin.

Dimensionet: 20 x 10 x 20 cm

ASIN: B0052WBDXY

Fleta e të dhënave

Marka Grundig
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise 45 minuta

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.