Makine Qethese Grundig MT 6742

12089

Grundig

2

Makine qethese Grundig

Mjaft praktike dhe e lehte ne perdorim.

Shume e lehte per tu pastruar.

Modeli: MT 6742

Dimensionet: 15 x 20 x 20 cm

Pesha: 880 g

Me dy koka te pershtateshme per mjekren dhe floket.

Makine me korend dhe me bateri te karikueshme.

Kohezjatja e baterise: 60 min

Paketimi permban: Makinen, 2 kokat, mbajtesen e makines, 7 krehra per gjatesi te ndryshme te flokur dhe furcen per pastrimin e krehrave.

Koka te pershtateshme per prerje e gjatesive nga 30 mm deri ne 38 mm.

Me ekran tregues LED

Voltazhi: 100-240 V

50/60 Hz 

Ngjyra: E zeze

Marka Grundig
Garancia 2 vjet
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 60 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese Grundig

Mjaft praktike dhe e lehte ne perdorim.

Shume e lehte per tu pastruar.

Modeli: MT 6742

Dimensionet: 15 x 20 x 20 cm

Pesha: 880 g

Me dy koka te pershtateshme per mjekren dhe floket.

Makine me korend dhe me bateri te karikueshme.

Kohezjatja e baterise: 60 min

Paketimi permban: Makinen, 2 kokat, mbajtesen e makines, 7 krehra per gjatesi te ndryshme te flokur dhe furcen per pastrimin e krehrave.

Koka te pershtateshme per prerje e gjatesive nga 30 mm deri ne 38 mm.

Me ekran tregues LED

Voltazhi: 100-240 V

50/60 Hz 

Ngjyra: E zeze

Fleta e të dhënave

Marka Grundig
Garancia 2 vjet
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 60 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.