Makine Qethese Imetec 5 ne 1 xst 3221

15898

Imetec

3

Makine Qethese e markes Imetec

Modeli GK5 100 ( 5 ne 1 xst 3221)

Te perfshira ne set: Makina prerese (T-Blade) me nje koke kryesore, 3 koka  te tjera per gjatesi te ndryshme dhe nje koke trimer per heqjen e qimeve te hundes

E  pershtatshme per gjatesi nga 0.5 - 8 cm

Me karikim dhe bateri te karikueshme 

Punon 60 minuta pa marre karikim 

Ekran Led

Ngjyra: E bardhe

Materiali cilesor inoks dhe celik

Makina mund te perdoret edhe per te rregulluar mjekren dhe barsetat

Kokat lahen lehtesisht me uje

Gjinia Mashkull
Marka Imetec
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 60 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethese e markes Imetec

Modeli GK5 100 ( 5 ne 1 xst 3221)

Te perfshira ne set: Makina prerese (T-Blade) me nje koke kryesore, 3 koka  te tjera per gjatesi te ndryshme dhe nje koke trimer per heqjen e qimeve te hundes

E  pershtatshme per gjatesi nga 0.5 - 8 cm

Me karikim dhe bateri te karikueshme 

Punon 60 minuta pa marre karikim 

Ekran Led

Ngjyra: E bardhe

Materiali cilesor inoks dhe celik

Makina mund te perdoret edhe per te rregulluar mjekren dhe barsetat

Kokat lahen lehtesisht me uje

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Imetec
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 60 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.