Makine Qethese Imetec HC9 100

7801

Imetec

8

Makine Qethese Imetec HC9 100

Makine qethese profesionale.

Punon me korent.

Duhet te beni kujdes qe ta perdorni gjithmone ne vende te thata duke e shmangur rrezikun e kontaktit me ujin.

Motorri ka nje fuqi dhe rezistence te larte duke sjelle rezultate shume te larta gjate prerjes se flokeve.

Ne paketim jane te perfshira 5 kreher per te perfituar gjatesi te ndryshme prerjeje, dhe furce per pastrimin e makines.

7 module per gjatesine e prerjes duke filluar nga 1 mm deri ne 22 mm.

Me voltazh prej 220 deri ne 240v.

Kabell me gjatesi deri ne 2m.

Produkt origjinal.   

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 1mm-22mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethese Imetec HC9 100

Makine qethese profesionale.

Punon me korent.

Duhet te beni kujdes qe ta perdorni gjithmone ne vende te thata duke e shmangur rrezikun e kontaktit me ujin.

Motorri ka nje fuqi dhe rezistence te larte duke sjelle rezultate shume te larta gjate prerjes se flokeve.

Ne paketim jane te perfshira 5 kreher per te perfituar gjatesi te ndryshme prerjeje, dhe furce per pastrimin e makines.

7 module per gjatesine e prerjes duke filluar nga 1 mm deri ne 22 mm.

Me voltazh prej 220 deri ne 240v.

Kabell me gjatesi deri ne 2m.

Produkt origjinal.   

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 1mm-22mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.