Makine qethese Philips HC3400

7289

Philips

66

3 590 Lekë

  • Makine qethese Philips
  • Me dopio brisqe per performance maksimale
  • Tehe celiku qe nuk ndryshken

Makine qethese e markes Philips modeli HC3400/15

Makina qethese qe ju garanton rezultat te persosur per nje kohe te gjate

Fleksibilitet maksimal, me dopio brisqe

Punon me korent

Gjatesia e kordonit 1.2 m

Tehe prej celiku qe nuk ndryshken

13 gjatesi te ndryshme nga 0,5 ne 23 mm

Pastrohet lehtesisht edhe me uje fale pjeseve te levizshme.

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 0,5mm-23mm
Bestseller 1
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese e markes Philips modeli HC3400/15

Makina qethese qe ju garanton rezultat te persosur per nje kohe te gjate

Fleksibilitet maksimal, me dopio brisqe

Punon me korent

Gjatesia e kordonit 1.2 m

Tehe prej celiku qe nuk ndryshken

13 gjatesi te ndryshme nga 0,5 ne 23 mm

Pastrohet lehtesisht edhe me uje fale pjeseve te levizshme.

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 0,5mm-23mm
Bestseller 1

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.