Makine Qethese Philips HC5440/15

9299

Philips

5

Makine rroje e shpejte me prerje te mprehte te dyfishte

Perdoret ne lekure te lagur dhe te thate

Projektuar me zgjatues edhe per zonat me te veshtira per t'u arritur

Antialergjik per nje lekure te bute dhe perfekte

24 Gjatesi te ndryshme nga 0.5 deri ne 23 mm

Pastrohet lehtesisht me uje pa perdorur vaj ose solucion tjeter. 

Perdoret me kabell dhe karikim

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 0,5mm-23mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine rroje e shpejte me prerje te mprehte te dyfishte

Perdoret ne lekure te lagur dhe te thate

Projektuar me zgjatues edhe per zonat me te veshtira per t'u arritur

Antialergjik per nje lekure te bute dhe perfekte

24 Gjatesi te ndryshme nga 0.5 deri ne 23 mm

Pastrohet lehtesisht me uje pa perdorur vaj ose solucion tjeter. 

Perdoret me kabell dhe karikim

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Permasat e prerjes 0,5mm-23mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.