Makine Qethese Remington HC5018 E51

15730

Remington

39

Makine qethese

Marka: Remington

Modeli: HC5018 E51

Kjo makine permban 5 krehera per prerjen e flokeve me madhesi te ndryshme (3mm, 6mm, 9mm, 12mm dhe 18 mm).

Pershtatet me format e kokes.

Ne paketim perfshihet: Makina qethese, 5 krehera qethes, nje kreher per krehjen e flokeve, 2 furca pastrimi per qafen dhe kapak mbrojtes.

Me brisqe celiku te avancuar qe vete-mprehen.

Dimensione: 14,7 x 7,7 x 22,6 cm 

Pesha: 998 g

Punon me korent.

Pa vendosur kreherat qethes, kjo makine mund te shkurtoje floket 0.5mm (ne qofte se e perdorni pingul mbi lekure).

Gjinia Mashkull
Marka Remington
Garancia 2 vjet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese

Marka: Remington

Modeli: HC5018 E51

Kjo makine permban 5 krehera per prerjen e flokeve me madhesi te ndryshme (3mm, 6mm, 9mm, 12mm dhe 18 mm).

Pershtatet me format e kokes.

Ne paketim perfshihet: Makina qethese, 5 krehera qethes, nje kreher per krehjen e flokeve, 2 furca pastrimi per qafen dhe kapak mbrojtes.

Me brisqe celiku te avancuar qe vete-mprehen.

Dimensione: 14,7 x 7,7 x 22,6 cm 

Pesha: 998 g

Punon me korent.

Pa vendosur kreherat qethes, kjo makine mund te shkurtoje floket 0.5mm (ne qofte se e perdorni pingul mbi lekure).

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Remington
Garancia 2 vjet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.