Makine Qethese Rowenta TN1410F0

24713

Rowenta

4 190 Lekë

  • Makine qethese Rowenta modeli TN140F0
  • Prerese profesionale per floke dhe mjeker 
  • Punon me karikim dhe fishe

Makine qethese e markes Rowenta modeli TN1410F0

Prerese profesionale per floke dhe mjeker te dizenjuar sipas shijes tuaj.

Koka prerese Stainless Steel qe nuk irritojne lekuren

Mund te realizoni rreth 19 prerje me gjatesi te ndryshme nga 3 deri ne 230 mm

Punon per 40 minuta me nje karikim te plote prej 8 oresh

Forme dhe dizenjo ergonomike per nje perdorim sa me te lehte

Marka Rowenta
Garancia 2 vjet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese e markes Rowenta modeli TN1410F0

Prerese profesionale per floke dhe mjeker te dizenjuar sipas shijes tuaj.

Koka prerese Stainless Steel qe nuk irritojne lekuren

Mund te realizoni rreth 19 prerje me gjatesi te ndryshme nga 3 deri ne 230 mm

Punon per 40 minuta me nje karikim te plote prej 8 oresh

Forme dhe dizenjo ergonomike per nje perdorim sa me te lehte

Fleta e të dhënave

Marka Rowenta
Garancia 2 vjet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt: