Makine Qethje Braun HC 5010

24181

Braun

Makine Qethje e markes Braun HC 5010 Hairclip

Kurseni kohe dhe arrini rezultatet e pritura pa shume mundim.

Makina eshte me bateri dhe i duhen tete ore qe te ngarkohet plotesisht dhe ju mund ta perdorni per rreth 50 minuta pa patur nevoje er bateri.

Mund ta perdorni edhe me kabllo gjate kohes qe karikohet

Pret fale kokave te madhesive te ndryshme nga 3-24mm

Fale thikave te mrehta çelik dhe inoks ju do te keni nje rezultat te shkelqyer

Modeli dhe koka e makines jane teper te manovrueshme.

Pastrohet shume lehte edhe me uje

Paketimi permban: dy koka, furce per pastrim dhe nje shishe te vogel vaji.

Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethje e markes Braun HC 5010 Hairclip

Kurseni kohe dhe arrini rezultatet e pritura pa shume mundim.

Makina eshte me bateri dhe i duhen tete ore qe te ngarkohet plotesisht dhe ju mund ta perdorni per rreth 50 minuta pa patur nevoje er bateri.

Mund ta perdorni edhe me kabllo gjate kohes qe karikohet

Pret fale kokave te madhesive te ndryshme nga 3-24mm

Fale thikave te mrehta çelik dhe inoks ju do te keni nje rezultat te shkelqyer

Modeli dhe koka e makines jane teper te manovrueshme.

Pastrohet shume lehte edhe me uje

Paketimi permban: dy koka, furce per pastrim dhe nje shishe te vogel vaji.

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.