Makine Qethje dhe Rroje Braun MGK3060 + Gillette Falas

19623

Braun

1

Makine Qethje dhe Rroje Braun MGK3060 + Gillette Falas

Makine qethese shume funksionale Braun, modeli MGK3060.

Falas do te merrni dhe nje Gillette.

6 opsione dhe aksesore te ndryshem per te plotesuar cdo kerkese tuajen per kujdes maksimal.

E pershtatshme per qethje, rruatje si dhe heqjen e qimeve nga hunda dhe veshet.

Mban deri ne 8 ore karikim.

Perfshin 4 koka per gjatesi te ndryshme per qethje dhe rruajtje, nga 0.5 dhe 21 mm.

Pastrohet dhe lahet lehtesisht me uje te rrjedhshem.

Me drite LED, e cila eshte treguese e baterise.

Gjinia Mashkull
Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethje dhe Rroje Braun MGK3060 + Gillette Falas

Makine qethese shume funksionale Braun, modeli MGK3060.

Falas do te merrni dhe nje Gillette.

6 opsione dhe aksesore te ndryshem per te plotesuar cdo kerkese tuajen per kujdes maksimal.

E pershtatshme per qethje, rruatje si dhe heqjen e qimeve nga hunda dhe veshet.

Mban deri ne 8 ore karikim.

Perfshin 4 koka per gjatesi te ndryshme per qethje dhe rruajtje, nga 0.5 dhe 21 mm.

Pastrohet dhe lahet lehtesisht me uje te rrjedhshem.

Me drite LED, e cila eshte treguese e baterise.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.