Makine Qethje Panasonic ER 2403K503

12298

Panasonic

Makine qethje Panasonic

Modeli: ER 2403K503

E pershtateshme per pjesen e mjekres.

Seksioni maksimal i prerjes: 15 mm

Seksioni minimal i prerjes: 3 mm

Praktike ne perdorim dhe pastrohet shume lehte.

Nivelet e shpejtesise: 5

Autonomia e baterise: 40 minuta

Pesha: 120 g

Marka Panasonic
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethje Panasonic

Modeli: ER 2403K503

E pershtateshme per pjesen e mjekres.

Seksioni maksimal i prerjes: 15 mm

Seksioni minimal i prerjes: 3 mm

Praktike ne perdorim dhe pastrohet shume lehte.

Nivelet e shpejtesise: 5

Autonomia e baterise: 40 minuta

Pesha: 120 g

Fleta e të dhënave

Marka Panasonic
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.