Mini ventilator per smartphone Android.

Aksesor i nevojshem per ditet e nxehta te veres.

Thjesht vendoseni tek hyrja USB e smartphonit tuaj Android, dhe freskohuni.

Me ngjyra te ndryshme, per ta pershtatur me ngjyren e celularit tuaj.

Praktik dhe shume i lehte per tu transportuar.

Më shumë informacion

Mini ventilator per smartphone Android.

Aksesor i nevojshem per ditet e nxehta te veres.

Thjesht vendoseni tek hyrja USB e smartphonit tuaj Android, dhe freskohuni.

Me ngjyra te ndryshme, per ta pershtatur me ngjyren e celularit tuaj.

Praktik dhe shume i lehte per tu transportuar.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë