Mini Ventilator Portabel me Sperkatje Uji

20144

Mini Ventilator Portabel me Sperkatje Uji

Produkti i duhur per te perballuar te nxehtin e ketyre diteve.

Mjaft i lehte dhe praktik per t'u marre me vete kudo.

Produkti vjen bashke me fishe mikro USB.

Permasat e produktit: 91.6x59x183mm

Permasat e paketimit: 53.5x41x37cm

Voltazhi: 5V

Kapaciteti i rezervuarit te ujit: 38ml.

Pesha e produktit: 254 gr.

Kapaciteti i baterise: 2000 MA.

Modeli i baterise: 18650.

Kohezgjatja e baterise: 7 ore vetem si freskese, 5 ore vetem sperkatje uji, 3 ore si freskuese bashke me sperkatje uji.

Kohezgjatje e rezervuarit te ujit: 45 deri ne 60 minuta.

Menyra e perdorimit:

- Drita e kuqe tregon qe po karikohet dhe kur kjo drite te fiket tregon qe eshte karikuar.

- Shtypni butonin ON/OFF. Drita blu tregon baterine.

- Butoni i kontrollit ka tre nivele. Shtypeni 1 here per freskuese, 2 here per sperkatje uji, 3 here per freskuese dhe sperkatje uji.

Më shumë informacion

Mini Ventilator Portabel me Sperkatje Uji

Produkti i duhur per te perballuar te nxehtin e ketyre diteve.

Mjaft i lehte dhe praktik per t'u marre me vete kudo.

Produkti vjen bashke me fishe mikro USB.

Permasat e produktit: 91.6x59x183mm

Permasat e paketimit: 53.5x41x37cm

Voltazhi: 5V

Kapaciteti i rezervuarit te ujit: 38ml.

Pesha e produktit: 254 gr.

Kapaciteti i baterise: 2000 MA.

Modeli i baterise: 18650.

Kohezgjatja e baterise: 7 ore vetem si freskese, 5 ore vetem sperkatje uji, 3 ore si freskuese bashke me sperkatje uji.

Kohezgjatje e rezervuarit te ujit: 45 deri ne 60 minuta.

Menyra e perdorimit:

- Drita e kuqe tregon qe po karikohet dhe kur kjo drite te fiket tregon qe eshte karikuar.

- Shtypni butonin ON/OFF. Drita blu tregon baterine.

- Butoni i kontrollit ka tre nivele. Shtypeni 1 here per freskuese, 2 here per sperkatje uji, 3 here per freskuese dhe sperkatje uji.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: