Byzylyk Red Rome

4456

1 000 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Byzylyk Red Rome

Nje frymezim nga aksesoret unike te Romes se lashte.

Metal rezistent ne ngjyre ari te verdhe gdhendur me motive thurjeje.

Ne qender nje gur oval mat, i kuq si nje perendim.

Hapje ne pjesen anesore te byzylykut, ne forme prange.

Më shumë informacion

Byzylyk Red Rome

Nje frymezim nga aksesoret unike te Romes se lashte.

Metal rezistent ne ngjyre ari te verdhe gdhendur me motive thurjeje.

Ne qender nje gur oval mat, i kuq si nje perendim.

Hapje ne pjesen anesore te byzylykut, ne forme prange.