Rroba Banjo per Femra Bardh e Zi me Lule

14184

1 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Rroba banjo per femra bardh e zi me lule

Rroba banjo per femra.

Kombinim shume ngjyresh.

Recipeta push-up

Masa te disponueshme : 36-38-40-42 dhe 44

Materiali : 82% polimide - 18% elastike.

Recipetat ne forme syri dhe bikini me lidhese anash.

Më shumë informacion

Rroba banjo per femra bardh e zi me lule

Rroba banjo per femra.

Kombinim shume ngjyresh.

Recipeta push-up

Masa te disponueshme : 36-38-40-42 dhe 44

Materiali : 82% polimide - 18% elastike.

Recipetat ne forme syri dhe bikini me lidhese anash.