Rroba Banjo per Femra Body te Zeza

14085

2 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Rroba Banjo per Femra Body

Ngjyra: te Zeza

Masa : 38-40-42-44-46

Recipeta: Pak Push-up

Materiali : 82% polimide - 16% elastike

Më shumë informacion

Rroba Banjo per Femra Body

Ngjyra: te Zeza

Masa : 38-40-42-44-46

Recipeta: Pak Push-up

Materiali : 82% polimide - 16% elastike